GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

27 Kasım 2011 Pazar

Selülit için kullanılabilecek bitkisel tarifler

Selülit tüm kadınların sorunu... Tabi ki devasız bir dert yoktur diyerek bu soruna nasıl çözüm bulunabilir diye şöyle bir bakındım. Bu arada selülit için ne tür bitkisel tedaviler var onu da araştırdım.Selülit için bitkisel tedavi yöntemlerine bakarken bu yazıyı gördüm ve sizinle paylaşmak istedim... Buyrun:


NÜKHET DURU-benimde selülitlerim var .kadınlar vücutlarına bakmalılar.benim selülit diyetim-selülitli bölgeyi hergün 10dakika kayatuzu ile ovsunlar.sonra ılık suyla duş alıp,mısır unundan peeling yapsınlar.ayrıca aktarda satılan maydonoz tohumunu bi güzel kaynatıp hergün içsinler..

TÜLİN ŞAHİN-Selülite karşı günde 5 meyve yemelerini ve yürüyüş yapmalarını ayrıca su jimnastiğini öneriyor..

HANGİ YİYECEKLER SELÜLİT YAPAR

DENİZ MAHSÜLLERİNDEN-karides,kalamar,istakoz bunlar içerdikleri içerdikleri kolesrol,kalori ve bazı yağlardan dolayı lenf dolaşımını bozar.kızartma ve aşırı yağlı beslenme şeklide tehlikelidir.zeytinyağı bile olsa aşırı yağ tüketmeyin,aşırı tuzlu ,salamura yiyecekler,özellikle yağlı peynirler,eski kaşar,koyun peyniri,tulumpeyniri selülite yol açar.su içmemek aşırı derecede kahve içmek aşırı alkol tüketimi siyahçay selüliti artırır.hareketli olun spor yapın bol su tüketin.işte öneriler selülit için.doğru beslenmek,spor yapmak,masaj,selüliti azaltır.ama oluşan selüliti sıfırlamak mümkün değildir..

selülite doğal formül

yaz yaklaşıyor.kakus selülitler keyfinizimi kaçırmaya başladı.nereye başımızı çevirsek selülit giderici süper bir ürün reklamıyla karşılaşıyoruz.hayatınızı hareketsiz geçirip,2krem sürerek bu selülitlerden kurtulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.selülitle bu kadar kolay baş edemezsiniz.kilo vererekte kurtulamazsınız fazla kilo ile selülitin bir alakası yok çünkü.

selülit vücudu temizleyen lemfatik sistemin tıkanması ile oluşuyor.doğal besinler bu sistemin temizlenmesine yardımcı olur.yani bol sebze ve meyve tüketmeli bol su içmelisiniz.

alkol,sigara ve kahvenin atık maddeleri,vücuttan atılamaz ve selülit oluşturur.kahve yerine bitkisel çayları tercih edin.

selülitin nedenlerinin başında sigara,hamilelik,hormonal bozukluklar,yağlı yemek ve lenf sisteminin yetersizliği gelir.

İŞTE SİZLERE SİHİRLİ FORMÜL

1LT suda 1 tatlı kaşığı rezene,anason,biberiye ekleyin.kısık ateşte 5 dakika kadar kaynatın.10 dakika kadar demlenmeye bırakın.karışımı gün boyunca limonla tüketin.etkisini kısa sürede göreceksiniz.....

SELÜLİT ÇAYI

1-PAPATYA
2-REZENE
3-ANASON
4-SİNAMEKİ
5-BİBERİYE
6-FUNDA YAPRAĞI
7-KUŞBURNU

NASIL YAPILIR
Yukarıda verilen malzemeler hepsinden eşit miktarlarda karıştırılıp bir kavanoza konur.her sabah bu karışımdan bir tutam alınarak yarım litre suda 15 dak kaynatılır.süzülerek içilir.

NELERE FAYDALIDIR 
BU ÇAY HERGÜN DÜZENLİ OLARAK 1 SU BARDAĞI İÇİLDİĞİ TAKDİRDE 2 HAFTA İÇİNDE SELÜLİTLERDE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR AZALMA OLUR. ÇAYLA BİRLİKTE 1 TANE ANANAS YENİLDİĞİNDE,ANANASIN YAĞ YAKICI ÖZELLİĞİNDEN DOLAYI SELÜLİTLERDE İYİLEŞME HIZLANIR.

MALZEMELERİN İÇİNDEKİ PAPATYA YUMUŞATICIDIR.

REZENE AĞRIYI KESER,SANCILARA İYİ GELİR.

ANASON MİDE GAZINI ALIR

SİNAMEKİ BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIR

BİBERİYE VÜCUTTAKİ YAĞI YAKAR

FUNDA YAPRAĞI VÜCUTTAKİ SUYU ATAR

KUŞBURNU KANI SULANDIRIR

KULLANIM ŞEKLİ
HER GÜN TOK KARNINA 1 SU BARDAĞI İÇİLMELİDİR.1 AYLIK KÜR HALİNDE UYGULAYABİLİRSİNİZ..

alıntıdır...
selülit kremi,selülit tedavisi,selülit giderici,hadise selülit

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger