GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

26 Kasım 2011 Cumartesi

2012 saç modelleri, 2012 katlı saç modelleri

Katlı saçlar muhteşem bir görünüme sahiptir ve genellikle her yüz şekline uygundur. Saçlarınız ince telliyse çok katlı modeller size yakışmayabilir ama katlı saçlar kalın telli saçların kabarık görüntüsü alır ve saça hacim ve güzel bir görünüm verir.Katların en önemli avantajı baş şeklini ortaya çıkarmasıdır. Ayrıca katlardan düşen tutamlar sayesinde yüzünüz daha bakımlı ve güzel görünür. Doğru katlı saç modelleri seçmek yüz güzelliğinizi ortaya çıkarır ve her saç tipine uygundur.
Sevgili Hanımlar; 2012 saç modelleri ile sizlerin idealindeki saç modellerini, kahkul modellerini, 2012 saç renklerini Siz değerli Hanımların huzuruna sunuyoruz. Kahküllü saç modelimi kullanıyorsunuz ya da kahkül kestirmekmi istiyorsunuz… Peki sizin kestirdiğiniz modelin yüzünüze uygun olup olmadığını biliyor musunuz? Kuaför koltuğuna oturmadan önce, bu konuda bilgi sahibi olman çok daha iyi bir sonuç almanızı sağlayacaktır.! Başka hiçbir yerde bulamayacağınız modellerimizle karşınızdayız. Hanımlar hadi bakalım 2012 yılında düşünülen saç modellerimiz nelermiş. Beğendiğim saç modellerini sizin için derledim. İnşallah hoşunuza giderler. Vakit buldukça yeni saç modelleri bulup eklemeye çalışacağım.




























Etiketler: 2011 saç stilleri, 2011 Uzun saç Kesimi, Güzel Saç Modelleri, Katlı Saç Modelleri, saç, Saç Kesimleri, Saç Modelleri, Saç Modelleri 2011, Saç Stili, Uzun Katlı Saç Modelleri, Uzun Saç, Uzun Saç Modeli, Uzun Saç Modelleri, 2011 2012 Saç Modelleri, 2012 kahkül modası, 2012 kahkül modelleri, 2012 kahküllü saç modelleri, 2012 Saç Modelleri, kahküllü saç kesim modelleri, kahküllü saç kesimleri, kahküllü saç modeli, kahküllü saç modelleri, kahküllü saç şekilleri, Resimli Saç Modelleri, Saç Modelleri Resimleri

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger