GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

25 Haziran 2011 Cumartesi

2011-2012 tesettür gelinlik modelleri ve yorumlarım

 üstteki gelinlik çok şık yakası,çiçeği, kolları ile sade ve asil... siz de bu modeli seçebilirsiniz. başörtüsü ve taçla prenses gibi olabilirsiniz.

 üstteki gelinlik de çok şık, beden kısmında astar olursa tesettürlü bir gelinlik olabilir. başörtüsü ve taçla çok asil durur.

yorumsuz :)))))))

üstteki gelinlik de çok şık, farklı bir model... etek kumaşından kol uygulandığında çok zarif bir tesettürlü gelinlik olabilir.

farklı, şık duvak isteyenlere



üstteki modelde kollardaki büzgü az olabilir, rengi kırık beyaz veya beyaz renginde uygulandığında zarif bir gelin olabilirsiniz.

kollardaki detay güzel, fakat ayrı değil de kulplu uygulansaymış, orta kısma dantel uygulansaymış, çok zarif tesettürlü bir gelinlik olabilir.
etek ucundaki detay güzel


üstteki gelinlik modelinde beden iki parça çalışılmış, siz de beğendiğiniz gelinliği bu şekilde kombineleyebilirsiniz.


üstteki model çok şık, yaka kısmını yükseltip etek kumaşından kol uygulanırsa, biraz kabarık uygulandığında şık, tesettürlü bir gelinlik olabilir.




beğendiğiniz gelinliği tesettüre uygun hale getirebilirsiniz, örneğin şık bir bolero ile.
rengi tamamen beyaz renginde uygulanırsa  tesettürlü olup şık ve zarif bir gelin olabilirsiniz.

4 yorum :

  1. merhaba moda turken;
    ben tuğçe kazaz'ın üzerindeki gelinliği çok beğeniyorum.o şekilde lame reni tamamen pul işlemeli uzun kollu bolero ve hafif kabartılı bir gelinllik diktirsem nasıl olur acaba??

    YanıtlaSil
  2. bolero şeklinde ayrı parça kullanmanızı tavsiye etmiyorum. bisiklet yaka modelde olduğu gibi yakayı tamamen kaplamayan hakim yaka uzun kollu lame isterseniz beyaz palette kullanabilirsiniz.kol modeli dar bileğe kadar sarsın.gelinliğinizde bu modeli uygulayacaksanız dökümlü şifon hafif parlak bir kumaş kullanın belden aşağı çizgi şeklinde ayrıntıya kadar... beden kısmında drapeler kullanın. kalça düşüklüğünden itibaren hafif kabarık bir gelinlik tasarlayabilirsiniz. eğer modelde olduğu gibi kalçadaki ayrıntının olduğu kısma sadece büzgü yapılmış kenarları olan etek modeli olursa çok şık bir gelinliğe sahip olursunuz. başörtünüzü mutlaka önden bağlatınız.taşlarla da hareket katabilirsiniz. payetli olan kısımlara örneğin yaka kısmına bilek kısmına beldeki ayrıntının sivri kısımlara başlayan çok yaymadan taş serpiştirebilirsiniz. payetinizin üzerinde daha ağır zarif gözükebilir gelinliğiniz.

    YanıtlaSil
  3. İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sayın moda turken.
    bu arada şık ve zarif nişan kıyafetleri de bekliyoruz.
    iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger