GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

24 Haziran 2012 Pazar

Hangi tene hangi saç rengi gider?

Aramalar: Hangi tene hangi saç rengi gider?, tene göre saç rengi, tenlere göre saç rengi belirleme, hangi saç rengi hangi tene gider,saç rengi nasıl belirlenir,saç rengi belirleme, ten rengine göre saç şekli
Hemen her gün yepyeni bilgiler doğuyor bu konuda. Saçlar o kadar geniş bir konu ki her zaman güncelliğini korumayı başarıyor. Değişen mevsim şartları ile birlikte teninize uyum sağlayan saçlarınızın olmasını istiyorsanız, tene uygun Saç Renkleri konusunda ince eleyip sık dokumanız gerekiyor aslında. Bu da sizin seçiciliğinizle çarpışıyor ve çok titiz bir görünüm elde etmeniz de bu şekilde sağlanıyor galiba.


Örneğin buğday tenliler için saç rengi ni merak ediyorsanız, bu tenle birlikte harikalar yaratacak çok güzel bir sarı saç rengi tercih edebilirsiniz. Mesela sarının en uçuk tonlarından biri olabilir. Ya da açık kızılı tercih edebilirsiniz, açık kahve de olabilir elbet neden olmasın? Bu saydığım renkler 2012 sezonunun en çok görülen ve uygulanan saç renkleridir, haberiniz olsun.



Pembemsi – Beyaza yakın bebeksi bir teniniz var ise,
Kızıl ve tonlarından uzak durmalısınız, sizlere küllü sarı renkleri, kahve tonları, kumral ve kestane saç renkleri yakışmaktadır. Sizleri daha çekici ve etkiliyi göstermekle birlikte yüz hatlarını belirgin bir hale getirmektedir. Yüzünüze hafif bir makyajla daha da bebeksi bir tene sahip olmanız içten bile değildir.

Koyu renkli esmer bir teniniz var ise,
Bu tip tenli kişilere daha çok parlak sarı, platin sarı, bakır, light sarı saç renkleri daha çok yakışmaktadır. Loreal’in bu tene uygun bir çok saç renkleri bulunmaktadır. 2009 yılınında favori saç renkleri bu ten rengine uygundur. Ayrıca Ateş Kızılı, patlıcan moru gibi renklerde teninize uygundur.

Eğer beyaz tenli iseniz, 
Sizlere en çok yakışacak renk, şüphesiz kahve tonları olup, koyu kahve, kumral, kestane nin yanı sıra altın sarısı sizlere çok yakışmaktadır. Ballı kızıl, ballı bisküvi, bal köpüğü gibi renkler sizleri çok etkiliyici yapmaktadır. Karamelin koyu tonları, ve siyah saç rengide sizlere uygundur.

Öneriler : 
-Esmer ve buğday tenli iseniz doğak kahveler, çikolata kahve ve bal köpüğü saç renkleri size uygun olabilmektedir.
- Esmer Tenli iseniz sarı saç rengi yerine kahve üzerine platin veya sarı röfle, gölge modellerini tercih etmelisiniz.
- Eğer beyaz tene sahip iseniz sarı saçlar sizlere göre, kızıl renkleri, bal tonları sizlere çok uygun olmaktadır.
- Platin balyaj istiyorsanız ten renginiz koyu olmalı, esmer ve buğday son derece uygundur. Bir çok aldığımız yorumda bu konu üzerinde durulmuştur.
- Beyaz tenli pembe yanaklara sahip iseniz size en uygun renk karamel olduğunu unutmayın.
- Ten renginize göre yapılan makyaj tonları saçlarınıza etki etmektedir. Makyaj tonlarınıza göre ten renginizi canlandırabilir ve donuklaştırabilirsiniz.

2 yorum :

  1. ben beyaz tenliyim acaba hanği tür sac rengi gider

    YanıtlaSil
  2. Beyaz tenli yuvarlak yüzlüyüm çillerim var balyaj yada röfle yaptırmak istiyorum hangi renkler yakışır kararsız kadım

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger