GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

30 Temmuz 2011 Cumartesi

2011 2012 saç modelleri, 2011 2012 moda saç renkleri, 2011 2012 moda saç stilleri

sizlere birbirinden farklı saç kesim modelleri... üstteki resme iyi bakın bu sene moda olabilir. geçenlerde bir tv programı izlerken gülben ergeni gördüm, elinde de iki tane resim. yeni saç imajını belirlemeye çalışıyordu. elindeki resimlerden biri de buydu... tavsiye ederim belki ilk bu saç modasını başlatan siz olabilirsiniz.
bu sene saçta sarı ve altı kahve renk tonlamaları çok moda. örneğin pınar altuğ.




rihanna gerçekten saç konusunda çok başarılı... yüzüne yakışan saç modellerini çok iyi biliyor... sizce?




üstteki saç modeli çok hoş değilmi? tavsiye ederim.














kısa küt tarzı saç modeli düşünen bayanlara üstteki modeli tavsiye ederim... çok hoş ama, bilmeniz gereken bir şey var, saç kesimi düşünüyorsanız daha çok moda olan rengi değil, yüzünüze en iyi yakışan saç modelini ve rengi tercih edin... çünkü hepimimizin yüz tipi farklı farklı değil mi? emin olun o zaman çok daha hoş görüneceksiniz.


işte rihanna dan birbirinden farklı ve hoş saç kesim modelleri.








uzun saçlı bayanlar size üstteki modeli tavsiye ederim... kat kat oluşu çok güzel ve kullanımı da rahat. saçlar yukardan aşağı doğru seyreldiği için ne kadar uzun olsa da hafif oluyor. çok düz saçlı bayanlar için tavsiye etmem. dalgalı saçlı bayanlar için çok ideal. düz saçlara sahip olan bayanlarda daha çok, küt, perçemli ve arka kısmı u şeklinde olan modeller daha iyi duruyor... katlar çok belli olmuyor ama yinede tercih sizin.








bu sene bakır tonları çok moda özellikle hürrem sultan dan sonra ama bu ton genelde beyaz tenli bayanlarda daha iyi duruyor.














yukardaki saç kesimi ve saç tonlamaları çok güzel.














bu modeli gördükçe aklıma, alaca karanlık filminde vampir rolündeki oyuncu geliyor.çok şık bir model değil mi?


















































genç bayanlar çok farklı gözükmeye çalışırken kendinizi itici hale getirmeyin... farklı olabilirsiniz ama hoş görünmeyi de unutmayın... o zaman çok daha hoş ve güzel olursunuz.
doğal görünün, doğal şeyler yapmaya çalışın. güzelliğinizi bu şekilde perde gibi örtmeyin sakın.


postiş saçlar kullanmayın, saçınızın tonuna uygun saç rengini kullanın. hatta saçlarınızı erken den boyatıp saçınızın pilatin yapısını bozmayın... erken yaşta güzelliğinizi kimyasallarla silmeyin.




güzelliğin sırrı doğallığı bozmadan küçük rutuşlarla güzelleşmekten geçer...kendinize iyi bakın, sağlıklı beslenin, pozitif düşünün, güler yüzlü olun... o zaman vücudumuz da, yüzümüz de, saçımız da çok sağlıklı ve çok güzel görünür... kendimize uyguladığımız farklı modelleride çok iyi taşımış oluruz.

Hangi saç hangi yüz şekline iyi gider yazısı için tıklayınız: Hangi yüz şekline hangi saç modeli yakışır?
Hangi yüz şekline hangi saç modeli yakışır?,yüze göre saç modelleri,tüz şekli saç modeli,yüzüme hangi saç şekli yakışır,bana hangi sac gider, bana hangi sac modeli gider, hangi sac bana gider, hangi yuz sekline hangi sac modeli, yuzume hangi sac modeli gider,yandan kahkül modelleri ,hangi yüz şekline hangi saç modeli ,
uzun yüzü yuvarlak göstermek ,uzun yüze kahkül ,yuvarlak yüze modelleri ,yüz şekline yakışır ,yüzlere yakışır ,kare ,göre ,mı ,kısa saç ,kare ,yandan ,oval ,ince ,mı ,modeli gider ,2011 2012 saç modelleri, 2011 2012 moda saç renkleri,2011 2012 moda saç stilleri,saç renkleri,moda saç renkleri,hangi saç rengi yakışır,hangi saç modeli yakışır,tarz saçlar,tarz saç modelleri,sade saç modelleri,en son moda saç şekilleri. ... kıvırcık saç modeli. kıvırcık karemel saç renği. 2011 saç trendi. yeni trend saç modası. 2011 saç şekilleri. ünlülerin yeni saç modelleri,2011 Saç Modelleri - Saç Renkleri saç renkleri 2011 - saç stilleri 2011 - 2011 saçları - saç tonları 2011 Kaynak ... saç renkleri 2011, 2011 saç renkleri, 2011 saçları, 2011 sac renkleri, 2011 2012 saç rengi modası

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger