GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

22 Temmuz 2011 Cuma

Tesettürlü gelin başı, tesettürlü gelin başı yapımı, tesettürlü gelin başı modelleri

sizlere birbirinden farklı ve her zevke hitap edicek gelin başörtü modelleri
üstteki model çok şık değil mi? çok modern ve farklı bir havası var... bu modeli genelde, çok sade gelinlikler ve kabarık olmayan gelinlik modelleri bu başörtü modelini daha iyi taşıyacaktır.


üstteki model de çok şık... fakat bombeler biraz daha küçük olursa daha zarif olur... farklı model arayanlar için ideal.




çok taş seven bayanlar için birbirinden farklı gelin başörtüsü modellleri.
üstteki modeldeki başörtü modeli ve başörtü aksesuarı gerçekten hoş... fakat makyajındaki, özellikle göz altına sürülmüş kısımdaki çizgi sürmeyi beğenmedim... siyah farla tonlanabilinirdi... çok daha şık bir havası olurdu.tavsiye ederim.




üstteki modeldeki gelin baş örtü modelini gerçekten çok beğendim... inci ve taşla garni edilmesi de çok zarif bir görüntü vermiş olmuş. yandann verilmiş tülden formu da gerçekten hoş olmuş tavsiye ederim.






üstteki modeli de sadeliği seven bayanlar için tavsiye ederim ...sade başörtüsü ve üstüne atılmış duvağı gerçekten çok şık olmuş.














üstteki modelde çok şık olmuş... başörtünün tonuna yakın bir çiçekle kombineleyebilirsiniz.. bunu siz de yapabilirsiniz model de olduğu gibi.














belki taşı çok seviyor olablirsiniz... fakat kendinizi frenlemeniz lazım... lütfen abartıya kaçmayın. üstteki modelde olduğu gibi.


sizce başörtüsü ve gelinlik modeli nasıl??? çok şık değil mi üstteki model...




üstteki model gibi sakın abartmayın.










































üstteki modelde gelinlik ve duvak ne kadar uyum sağlamış değil mi???eğer gelinliğiniz dantel ise, duvağını gelinlik dantellerinden serpiştirip kullanabilirsiniz... farklı bir model aramayın, uyuma çok dikkat edin bayanlar.


farklı ve şık modellerden hoşlanan bayanlar için üstteki model nasıl?


























size tavsiyem, gelin adayları lütfen sade ve şık modelleri tercih edin... başörtünüzün her yerine taş serpiştirmeyin sadece aksesuarla zenginleştirin... böylelikçe zarif ve çok şık gelin olursunuz, nasıl olsa gecenin en güzel ve en dikkat çekici kızı siz olacaksınız.
gelin başı,gelin başı yapımı,gelin başı modelleri,kapalı gelin başı,kapalı gelin başı yapımı,kapalı gelin başı,tesettürlü gelin başı,tesettürlü gelin başı yapımı,tesettürlü gelin başı modelleri,modelleri,gelin saçı ,gelin saçı yapımı,gelin saçı modelleri,kapalı gelinsaçı,kapalı gelin saçı yapımı,kapalı gelin saçı,tesettürlü gelin saçı,tesettürlü gelin saçı yapımı,tesettürlü gelin saçı modelleri,modelleri,tesettürlü gelin başı resimleri,tesettürlü gelin başı yapımı resimleri,tesettürlü gelin başı resimleri

7 yorum :

  1. çok beğendim tasarımlar gerçekten çok hoş

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler beğendiğiniz için.

    YanıtlaSil
  3. tasarımlar genel olarak güzel.seçenek çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. bende teşekkür ederim beğendiğiniz için.

    YanıtlaSil
  5. arkadaslar ben burdan bir gelin bas modelini begendim ve almak istiyorum.. almak mümkünmü yada satiliyormu bu sayfada anlayamadim

    YanıtlaSil
  6. neolur cevap verin kir_cicegi_67@live.de

    satiliyormu bu gelin bas modelleri??

    YanıtlaSil
  7. üstten kaçıncı modeli beğendiğinizi yazarsanız belki yardımcı olabilirim...

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger