GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Kıyafete özel ayakkabı tasarlama, kıyafete özel ayakkabı nasıl tasarlanır?

her zaman elbisemizin altına uygun ayakkabı bulamıyoruz.
size uygun fiyatta ve elbisenize uygun ayakkabı tasarımı nasıl yapılır anlatayım
işte suç aleti OJE ve DANTEL

OLAY BUDUR
ilk önce kıyafetinize, abiyenize, kullanmadığınız bir ayakkabı nasıl uygun hale getirilir anlatıyım. ojeyle ayakkabınızı boyuyorsunuz, kuruduktan sonra bir kat daha sürüyorsunuz... benim ayakkabım modelde olduğu gibi platform ve kumaş kaplı rugan biyeli bir ayakkabı. boyama işlemi bittikten sonra silikon tabancayla ayakkabının kenar kısımlarına silikonu sürerek danteli yapıştırmaya başlıyoruz... yapıştırdıktan sonra fazlalıkları kesiyoruz. 


 


eğer kumaş yada dantelle kaplıyorsanız, ekleme yerleri varsa, üzerine ek yerlerinin gözükmemesi için kumaşınızdaki çiçek veya şekilleri kesip,üzerine yapıştırıp form da verebilirsiniz... ya da pul veya boncukla da çok şık olacaktır. biraz cesaret, biraz hayal gücü; işte bütün mesele bu.
Kıyafete özel ayakkabı tasarlama, kıyafete özel ayakkabı nasıl tasarlanır?,abiye ayakkabısı,platform taban ayakkabı, ayakkabı tasarımı nasıl yapılır,ayakkabı tasarımı,yapımı,ojeyle ayakkabı boyama,dantelli ayakkabı,rugan ayakkabı,bez ayakkabı,ayakkabı boyamak,2011 2012 ayakkabı tasarımı

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger