GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

21 Temmuz 2011 Perşembe

Damat kol düğmesi modelleri, Damat kol düğmesi tasarımları, kol düğmesi resimleri

işte sizin için araştırıp bulduğum birbirinden şık ve farklı kol düğmeleri... üstteki kol düğmesine bayıldım çok farklı ve tarz bir kol düğmesi.
size çok farklı hoş bir detayları olan özel bir kol düğmesi... eşinizin ve kendi isminizin baş harflerini taşıyan kol düğmesi olmasını ister misiniz? işte size çok özel bir model... küçük bir taşla da tamamlanmış.
tuğra da çok şık bir model tavsiye ederim bende eşime aldım.









zengin bir görüntü elde etmek istiyorsanız  bu kol düğmeleri de çok şık.
üstteki kol düğmeleri de çok tarz, farklı tasarımları seven erkekler için.


bence siyah bir kol düğmesi kolda daha şık duruyor, tabi takım elbisenizi düğününüzde siyah renk seçtiyseniz.


kol düğmesi deyip geçmeyin.. bu tarz küçük ayrıntılar sizi çok şık yapar, en özel gününüzde şık bir damat olmak istemez misiniz??? en azından kadınlar kadar fazla ayrıntılarınız yok çok şanslısınız .
Kol düğmesi modelleri, kol düğmesi tasarımları, kol düğmesi resimleri,2011 2012 Kol düğmesi modelleri, 2011 2012 kol düğmesi tasarımları, kol düğmesi resimleri,Damat kol düğmesi modelleri, Damat kol düğmesi tasarımları, kol düğmesi resimleri

1 yorum :

  1. seçtiğiniz modellerden bazılarını ben de beğendim, yalnız nerden temin edebileceğimizi yazmamışsınız. Bazıları bazı online satış yapan sitelerde gördüğüm fotoğraflar, ama ulaşabileceğim adresleri verebilirseniz müteşekkir olurum.

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger