GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

26 Temmuz 2011 Salı

2011 2012 Gelin Duvak Modelleri, Tesettürlü Kapalı Gelin Duvak Modelleri

 sizlere birbirinden farklı duvak modellleri.üstteki duvak modeli çok şık değil mi?
 daha ince dantel düşünenler için üstteki modeli tavsiye ederim.


 farklı formda bağlama şekli düşünen bayanlar duvağı bu şekilde taç gibi kullanabilir... başka aksesuara da gerek kalmaz... ama bu modeli uygulaması için saçlarınızın açık olması lazım... tesettürlü bayanlar da bu modeli kullanabilir çok hoş durur arkadan küçük toplayıcı bir aksesuar da olabilir.
 farklı bir model değil mi? arkadan görüntüsü pelerini andırıyor çok şık ve farklı








 dantel sevmeyenler üstteki duvak modelini tercih edebilirler... uç kısımlarda fırfırların form veriliş şekli çok zarif duruyor .


 üstteki dantelli duvak ne kadar şık değil mi? dantelin hafif görüntüsü çok şık ve çok zarif duruyor... ben bu modeli çok beğendim.











 üstteki model çok farklı... tül kurdelelerle ara ara verilmiş gül formu da çok farklı bir hava katmış...bu tarz bir duvak kullanmanız için gelinliğinizin sade veya az kabarık bir gelinlik olması lazım.


















 üstteki modelde duvak gelinlikdeki işlemeler uygulanmış ve çok hoş görüntü olmuş... siz de özel tasarım bir gelinlik diktiriyorsanız gelinliğinizin dantellerinden veya işlemelerinden duvağınıza uygulayabilirsiniz...böylelikle duvak modeli aramanıza gerek kalmaz ve gelinliğinizle çok uyumlu bir duvağınız olmuş olur.










 duvak düşünmeyen bayanlar için bu şekilde aksesuar bir şapka ve yüzü örten duvak havası taşıyan bir tül olabilir.






 size iki farklı duvak versiyonu. dantelden vazgeçmem diyenlere üstteki modeli, danteli sevmeyenler için alttaki modeli tavsiye ederim.. ikisi de çok şık.




 sizlere farklı duvak modelleri... boncuk işlemeli taşlı duvaklar. taş ve boncuk kullanılmasına rağmen çok zarif bir görüntüsü var değil mi?


 çok sade bir duvak düşünüyorsanız üstteki duvak modeli tam size göre. duvağın tepeden toplanmış şekli duvağın sadeliğine hareket katmış.bu sene bu şekilde duvaklar çok moda ama herkesin yüzüne bu şekilde duvak gider mi bilmiyorum. siz bence yüzünüze en iyi yakışan duvak modellerini seçin.






























 üstteki duvak topuzun üzerinde aksesuar gibi durmuş.ortaya kondurulmuş  aksesuar da duvakla çok uyumlu olmuş tavsiye ederim.










 üstteki model de  duvaktaki dantel formu çok hoş... sanki üzerine yapraklar düşmüş gibi... alttan yukarı doğru seyrelmiş duvak modeli çok şık düz bir gelinlik modeli ile bu duvak modelini taşıyabilirsiniz.


2011 2012 Gelin Duvak Modelleri, Tesettürlü Kapalı  Gelin Duvak Modelleri,duvak modeli,duvak stili,duvak stilleri,2011 2012 duvaklar,ne tür duvak giymeliyim, ne tür duvak yakışır,duvak alırken,duvak tarzları

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger