GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

28 Haziran 2011 Salı

2011-2012 kır gelinlikleri, 2011-2012 kapalı kır gelinlikleri

 üstteki gelinlik çok şık özellikle kolları ve saçı harika, kır düğününüz olacaksa bu modeli seçebilirsiniz.. çok zarif tavsiye ederim.
 üstteki modelde çok zarif,size tavsiyem bir tasarımcı olarak, kır düğününüzde bu tarz uçuş gelinlikler ve dantelli gelinlikler... kuyruklu gelinliği tavsiye etmem eğer eğlence şeklinde olacaksa çok zorlanırsınız.düğününüz nikah şeklinde olacaksa kuyruk doğru seçim olabilir, ama uzun duvak kullanabilirsiniz, ilerleyen saatlerde duvağınızı kolunuza dolayabilirsiniz, şık bir görüntü olur merak etmeyin.


 üstteki gelinlik de çok şık... kır düğünü için ideal... isterseniz bolero kullanıp tesettür gelinlik olarak da kullanabilirsiniz.


 pileli gelinliklerde çok şık
 modern görünmeyi seviyorsanız,  tavsiye ederim çok moda












 üstteki model de bisiklet yaka, hafif ispanyol kolla, çok zarif tesettürlü gelin olabilirsiniz.


 çok zarif bir gelinlik.












 üstteki gelinlik de çok şık... dantelli hafif pırıltılar serpiştirilmiş, eteğin üzerinde çok şık durur,  üstündeki fiyonklu tasarım...  fiyonk kısmının bağlanmış kısmına küçük bir pırıltıyla tamamlayabilrsiniz, başörtünüzle de ve yandan gelen küçük çiçekli taçla çok zarif görünebilirsiniz.
 kolları reglan gibi duran boleroları tercih edin... çok şık duruyor üstte olduğu gibi
 tesettürlü iseniz bu model çok şık... kolları beden kumaşında kullanılırsa, yine aynı omuz detayındaki danteller serpiştirilirse, çok şık tesettürlü gelinlik olabilir.
 üstteki gelinliğin etek ucundaki detaylar harika, tesettürlü iseniz bu gelinliği yakası kapalı, kol ağzı büzgülü bir model yapabilirsiniz çok farklı zarif görünürsünüz.




 çiceği çok şık... kır düğününüz varsa, ya da deniz kenarındaysa düğününüz, bu çicekle çok farklı ve çok şık olabilrsiniz.
 V yaka, dar kol modeli ile bu gelinlik, harika tesettür gelinliği olabilir, kır düğününüzde prenses gibi olursunuz.








 asi,farklı ve rahatına düşkün bir gelinseniz, tam size göre çok şık bir gelinlik... bu modelle nedime de olabirsiniz, başınızda çember çiçekli bir taçla.
,2011 gelinlikleri,2012 gelinlik modelleri,kır gelinlikleri,kır düğünü gelinlikleri,kır düğünü gelinlik modelleri

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger